onze waarden

Exclusief maar toegankelijk voor iedereen
Eigentijds maar met respect voor de ziel van het kasteel
Uitnodigend maar niet opdringerig
Elegant maar niet overladen
Stijlvol maar niet selectief
Lekker, prettig en charmant
... de pijlers en begrippen die we bij T’Rest hoog in het vaandel dragen.

Wandelaars, lopers, fietsers
Zakenlui en professionelen
Groepen of individuen
... iedereen is welkom voor een lekker etentje bij T’Rest.

Kwaliteitsvolle grondstoffen
Producten uit de streek
Verse ingrediënten
Seizoensgebonden producten
Verfijnde afwerking
Passie voor eten
… bij T’rest is niet alleen de locatie een beleving. Kom de oase van smaken ontdekken.

Kenny

Zaakvoerder & oprichter

Op 15- jarige leeftijd startte Kenny met een hotelopleiding. Elk weekend kon je hem in diverse restaurants vinden, waar hij zowel in de zaal als in de keuken de kneepjes van het vak leerde. Na een paar jaar als weekendkracht en door de leerrijke stages in klasserestaurants begon de honger naar kennis en vaardigheden groter te worden. In 2012 besloot Kenny zijn opgedane ervaring nuttig te gebruiken en op zelfstandige basis te werken voor restaurants in personeelsnood. Orecah was geboren.

In 2013 begon Orecah kleinschalig met catering aan huis. De creativiteit en passie voor catering deden het bedrijf evolueren. Zo groeide Orecah uit tot een vaste waarde in het Pajottenland.

Kenny kan je omschrijven als een enorm gedreven ondernemer. Hij is onvermoeibaar en abitieus. Zijn inzet en harde werk vertaalt zich in de groei van zijn zaak. Vandaag huist Orecah onder de ‘Orecah Group’.

In februari 2019 mocht Orecah de receptie verzorgen in Kasteel Ter Rijst, waarvan de renovatiewerken volop van start gingen. Kenny’s zin naar ondernemen werd aangewakkerd. Samen met Yvan, ging Kenny de uitdaging aan. Ze dienden samen hoopvol een uitgebreid dossier in.
Uiteindelijk werden ze door Natuurinvest uitverkozen en konden ze de concessieovereenkomst met fierheid ondertekenen. Samen met Yvan en Maité realiseerde Kenny in oktober 2019 het project T’Rest.

Vanaf mei 2020 werd Kenny Pappaert de protagonist. Yvan en Maïté verlieten de scène en schreven verder aan hun eigen verhaal. Vandaag zijn Yvan en Maïté vrienden en gasten van T'Rest. Het hele team zet hun gedrevenheid en passie verder.

T'Rest Opende in 2019 als "Bistro".
Sinds 2020 gebruikte Kenny zijn jaren ervaring om menu na menu de stap richting gastronomie te zetten.
Vandaag de dag kan T'Rest zich rekenen tot één van de klassezaken van het Pajottenland.

medewerkers

De gasten staan centraal. Ons team staat voor genieten, vrolijkheid, vertrouwen en gastvrijheid. Wij zorgen ervoor dat de gasten de tijd van hun leven doorbrengen. Onze medewerkers streven ernaar dat iedereen zich thuis voelt.

Wil je graag deel uit maken van ons team?
We hebben momenteel heel wat vacatures openstaan, een open solicitatie is ook steeds mogelijk.


openstaande vacatures