TCC

#GiveLoveToYourBusinesspartners

Bepaal jouw bedrijfscultuur! Laat verbondenheid niet meer aan het toeval over.

Een gepassioneerd team staat klaar om jouw medewerkers, klanten en partners (culinair) te verwennen.

T’Rest Customer Care maakt het voor bedrijven mogelijk om hun partners, klanten of medewerkers te bedanken door hun een volledig gepersonaliseerde beleving aan te bieden.
Niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar ook een originele manier om bepaalde mensen oprecht te bedanken voor de samenwerking.

Geef met een gerust hart deze dierbare mensen in handen van het TCC team. Vele levensgenieters gingen je voor!


Mail Perrine, ze staat te popelen je te kunnen helpen

Iets voor jou?

Vandaag de dag is het geen evidentie om klanten, partners of medewerkers aan boord te houden. Aan de hand van onder meer incentives proberen we maar al te vaak iedereen gelukkig te houden, maar werkt dit ook echt?

Een klant, medewerker of partner vergeet al snel weer wat er gegeven werd omdat het geen effectieve meerwaarde bood. Het was niet onvergetelijk, en mag net dát hetgeen zijn waar TCC de focus op legt.

Samen met jou gaan wij op zoek naar de ultieme belevenis voor iedereen die jij in de kijker wilt plaatsen. Dit doen we door een volledig gepersonaliseerde beleving aan te bieden. Eentje die niet snel vergeten zal worden, zoveel staat vast.

Graag iemand bedanken voor de mooie relatie of prestatie? Contacteer gerust Perrine onze customer care manager op perrine@t-rest.be of op +32 491 55 74 91.


Lees recensies over T'Rest

openingsuren

Administratie TCC


Ma - do

9u00 - 17u00

Vr

9u00 - 12u00

Experiences TCC

Ma - Zo

Onvergetelijke momenten creëren kan dag en nacht

02 310 05 76 customercare@t-rest.be