Vrijblijvend

Voorstel

Je bent slechts een paar kliks verwijderd van jouw droomevent.

Creëer Onvergetelijke Momenten bij Kasteel Ter Rijst

Als levensgenieter of waardegedreven organisatie begrijpen we dat je op zoek bent naar méér dan alleen een locatie voor je evenement. Bij Kasteel Ter Rijst zijn we gepassioneerd in het tot stand brengen van culinaire belevingen en het creëren van onvergetelijke momenten. Onze focus ligt op het begrijpen en realiseren van jouw eindintentie, begeleid door ons ervaren team.

Investeren in Een Ultieme Beleving

Om te zorgen dat jouw dag niets minder dan spectaculair wordt, beginnen de kosten voor een compleet arrangement bij ongeveer €180 tot €200 per persoon. Dit arrangement omvat alles wat je nodig hebt: een receptie, uitgebreid menu, avondfeest, dranken en locatiehuur. Maar maak je geen zorgen, we zijn flexibel en stemmen alles graag af op jouw wensen en eindintentie.

Maak Het Mogelijk

Voel je een perfecte balans tussen beleving en emotie al binnen handbereik? Neem dan de volgende stap en plan een persoonlijke afspraak in met één van onze ervaren eventplanners. We nemen ruim de tijd om samen met jou de ultieme beleving in een draaiboek te gieten. Afspraken kunnen zowel bij ons op de prachtige locatie als online worden ingepland. Klik hieronder om een afspraak te maken, en laten we samen een voorstel creëren waar iedereen gelukkig van wordt.

Met deze knop maak je meteen een afspraak in 1 van onze eventplanners hun agenda.