Concept

T’Rest, open sinds 9 oktober 2019, is gelegen in het prachtig gerenoveerde kasteel van het domein Ter Rijst. In onze oase van rust kan je komen ontspannen en genieten van de pure en kwalitatieve gerechten en van het authentieke, idyllisch kader.

Overwelm jouw gasten en neem plaats in ons restaurant, op het buitenterras of in onze gezellige bar. Laat je verleiden door ons culinair zevengangenmenu, lokaal huisaperitief of een heerlijke pick-nick in het park.

Gastronomie, zo kan je onze stijl het best beschrijven. Verwacht je aan lekkere, culinaire gerechten met aandacht voor een verfijnde presentatie en met een speciale twist.
Evenementen zijn echt ons ding. Met plezier realiseren we het feest waar je al jaren van droomt. Kom gerust eens langs om te zien hoe we jouw dromen uitwerken.

Wij kijken er naar uit jou te ontvangen in restaurant, eventlocatie en B&B T’Rest!


reserveer jouw culinair menu bestel jouw cadeaubon
Ben jij een

levensgenieter?

Ja? Dan ben aan het juiste adres.
Speciaal voor jou en jouw entourage werd dit prachtig project gebouwd. Een plaats om herinneringen te creëren voor het leven.

In T'Rest kan je met een gerust hart komen genieten van de geneugten des leven. Bijvoorbeeld: Je partner uitnodigen voor een culinair weekendje in onze B&B...
Je hoofd leegmaken tijdens een fascinerende wandeling in een beschermd natuurgebied...
Dat ene feest van het jaar organiseren waar je vrienden, familie en collega's nog decennia gaan over praten...

Wat je ook in gedachten had. Alles kan en mag in T'Rest, er is maar één iets dat echt moet: Genieten

Wij kijken er naar uit jou te ontvangen in Kasteel Ter Rijst!


Boek jouw weekendje weg

Steun ons

#RedDeHoReCa

Het doet ons plezier dat je komt kijken hoe je ons kan helpen. Zonder jouw steun is het voor ons, en wellicht voor vele horecazaken, ontzettend moeilijk om het hoofd boven water te houden. De nasleep van de vorige lockdown is nog erg te voelen. Zonder inkomsten, met blijvende kosten en een stapel facturen moeten we de komende maand(en) overbruggen.

Met de aankoop van jouw waardebon kunnen we deze kosten blijven betalen en kan u op een later tijdstip genieten in Kasteel Ter Rijst. Een win-win situatie! Uw steun is van groot belang voor ons en doet ons oprecht veel plezier.

Bedankt om ons niet in de steek te laten.
U bent fantastisch!


steun ons, schenk (jezelf) een geluksmomentje

openingsuren

Restaurant


Open van Vr tot Ma

Vr & Zo

12u00 - 14u30

18u30 - 22u00

Za & Ma

18u30 - 22u00

T'Ras Winterbar

voor wandelaars

Za - Zo

11u00 - 19u00

Events


De locatie kan iedere dag afgehuurd worden.
Het hele jaar door.
02 310 05 76 info@t-rest.be