Sharing Brunch & Ontbijt

in het kasteel!

Groot nieuws! Na geweldige feedback van meer dan 2500 gasten, introduceren we een vernieuwd brunchconcept vanaf januari 2024, met bediening aan tafel in plaats van een buffet.

Geniet van ons luxe ontbijt, zoals geserveerd aan onze B&B-gasten, tussen 9:00 en 11:30 uur. Vanaf 12:00 tot 15:00 uur, verwelkomen wij je voor onze nieuwe Sharing Brunch.

Reserveer nu en maak deel uit van deze unieke ervaring in ons kasteel!


Beschikbare data voor reservatie kan je terugvinden in de reservatiemodule

  reserveer jouw brunch of ontbijt bestel jouw cadeaubon
  Sharing

  Brunch

  Duik in onze verfijnde Sharing Brunch, geserveerd in vier uitgebreide gangen, direct aan je tafel. Elk gerecht is zorgvuldig bereid om je een unieke smakelijke ervaring te bieden.

  • Starters: Begin met een charcuterieplank, rijk aan diverse vleeswaren, aangevuld met tapenades, crackers en olijven, plus een speciaal hapje uit ons gastronomisch restaurant.
  • Voorgerechten: Vervolg met een assortiment dat variëert van vitello tonnato en gerookte zalmhaasjes tot tomaat-mozzarella, garnaalkroketten en avocado.
  • Hoofdgerechten: Geniet van een scala aan gerechten waaronder balletjes in tomatensaus, scampi, ribbetjes, vis en gevogelte, naast een reeks van creatieve salades en een aardappelbereiding.
  • Desserts: Sluit af met een individuele dessertcreatie uit ons restaurant, gevolgd door een assortiment van sharing zoetigheden.

  Inclusief een onbeperkt aanbod van dranken, van kwaliteitswijnen en sprankelende cava tot aromatische koffie en verfrissende pils.

  €89pp voor volwassenen, €35 voor kinderen onder 12 (Brunch)

  Uitgebreid ontbijt: Voor ons uitgebreid ontbijt, €35 per volwassene en €15 voor kinderen onder 12. Precies zoals geserveerd aan onze B&B-gasten en getoond in "Met Vier in Bed".

  Reserveren en Genieten

  Hoe werkt het?

  Reserveer je plaats online en kies een tijdslot voor het ontbijt (9:00 - 11:30) of de sharing brunch (12:00 - 15:00).

  De betaling gebeurt bij de reservatie, zodat je ter plaatse volop kunt genieten zonder verdere afrekeningen.

  Brunchprijzen: €89 voor volwassenen, €35 voor kinderen onder 12. Ontbijtprijzen: €35 voor volwassenen, €15 voor kinderen onder 12.


  reserveer jouw brunch

  wanneer?

  Uitgebreid Ontbijt

  2024

  zie reservatiemodule brunch

  9u00 - 11u30


  Sharing Brunch

  2024

  zie reservatiemodule brunch

  12u00 - 15u00


  Hou onze sociale media in de gaten voor nieuwe data
  02 310 05 76 info@t-rest.be