Restaurant

#Genieten

Een gepassioneerd team heeft jarenlang klaar gestaan om jou en jouw gasten culinair te verwennen.

We willen jullie bedanken voor het jarenlange vertrouwen en de vele mooie momenten die we samen hebben beleefd in ons gastronomisch restaurant.
Eind juni 2024 hebben we besloten om onze focus te verleggen naar evenementen, waardoor het restaurant zijn deuren heeft gesloten.
Dit betekent dat we regelmatig, vooral in de wintermaanden, pop-up concepten gaan organiseren die altijd via onze reservatiemodule te boeken zijn.
Houd onze website in de gaten voor aankondigingen van deze unieke culinaire ervaringen.

Boek met een gerust hart een tafeltje bij een van onze pop-up evenementen in Kasteel Ter Rijst.
Vele levensgenieters gingen je voor!


reserveer jouw tafel bestel jouw cadeaubon bekijk het menu

Concept

Restaurant T’Rest, open sinds 9 oktober 2019, is gelegen in het prachtig gerenoveerde kasteel van het domein Ter Rijst. In onze oase van rust kan je komen ontspannen en genieten van de pure en kwalitatieve gerechten en van het authentieke, idyllisch kader.

Overwelm jouw gasten en reserveer een tafeltje in ons restaurant, op het buitenterras of in onze gezellige bar. Laat je verleiden door onze culinaire zevengangenmenu, ons lokaal huisaperitief of een heerlijke pick-nick in het park.

Gastronomie is de beste term om onze stijl te beschrijven. Verwacht je aan lekkere, culinaire gerechten met aandacht voor een verfijnde presentatie en met een speciale twist.


Lees zelf de recensies over het Restaurant

openingsuren

Restaurant


Variabele Openingsuren
Enkel op reservatie

Bekijk de vrije tafels in onze reservatiemodule, snel zijn is de boodschap

T'Ras

ZOMERBAR
voor wandelaars

30/03 tem 29/09

Zat & Zon

12u00 - 19u00

02 310 05 76 info@t-rest.be