Vrijblijvend

Voorstel

Je bent slechts een paar kliks verwijderd van jouw droomevent.

Creëer Onvergetelijke Momenten bij Kasteel Ter Rijst

Als levensgenieter of waardegedreven organisatie begrijpen we dat je op zoek bent naar méér dan alleen een locatie voor je evenement. Bij Kasteel Ter Rijst zijn we gepassioneerd in het tot stand brengen van culinaire belevingen en het creëren van onvergetelijke momenten. Onze focus ligt op het begrijpen en realiseren van jouw eindintentie, begeleid door ons ervaren team.

Investeren in Een Ultieme Beleving

Om te zorgen dat jouw dag niets minder dan spectaculair wordt, beginnen de kosten voor een compleet arrangement bij ongeveer €180 tot €200 per persoon. Dit arrangement omvat alles wat je nodig hebt: een receptie, uitgebreid menu, avondfeest, dranken en locatiehuur. Maar maak je geen zorgen, we zijn flexibel en stemmen alles graag af op jouw wensen en eindintentie.

Maak Het Mogelijk

Voel je een perfecte balans tussen beleving en emotie al binnen handbereik? Neem dan de volgende stap en plan een persoonlijke afspraak in met één van onze ervaren eventplanners. We nemen ruim de tijd om samen met jou de ultieme beleving in een draaiboek te gieten. Afspraken kunnen zowel bij ons op de prachtige locatie als online worden ingepland. Vul het onderstaande formulier in om persoonlijk gecontacteerd te worden voor een afspraak.

Aanvraag

Formulier

We kijken ernaar uit om uw dromen tot leven te brengen en samen een onvergetelijk evenement te creëren. Bedankt voor het vertrouwen in ons team.

Contact Info

Event Info

MaDiWoDoVrZaZo
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7

Danku, !

De offerte aanvraag wordt geregistreed.

Sorry, !

Er ging iets mis, gelieve een mailtje te sturen. Hieronder is een link met de informatie van het formulier.

Mail sturen

Super!

Danku voor het vertrouwen , u wordt binnen de 5 werkdagen op telefoonnummer: gecontacteerd.