pop-up events
- Maison Duroc, all you can rib : 26/12, 27/12, 02/01, 03/01
- Chef's Table By Kenny Pappaert: 12/12, 13/12, 19/12, 17/01, 23/01
- ontbijt: elke Zaterdag en zondag
- Brunch buffet: 4/01/2026
Maison Duroc
🔥 Ribbetjes zoals je ze nog nooit proefde
Onze premium Ribs van Duroc de Batallé worden tien uur lang gegaard op lage temperatuur
en afgewerkt op open vuur op een White Fire barbecue van Premium BBQ.
Het resultaat is boterzacht vlees met een subtiele rooksmaak en een mooie grillschil.
Dit is puur genieten rond het vuur.
🍖 Zelf bedienen aan het vuur
Je mag zelf je ribs komen afhalen aan de barbecue.
Zoveel je wil, wanneer je wil.
Warmer en verser kan niet.
🥗 Wat staat er op tafel
Onbeperkt ribs, aangevuld met huisgemaakte garnituren:
witloofslaatje
butternut, bloemkool, feta en walnoten
maĂŻs
ovenverse aardappelen
verschillende kruidenboters
🍷 Dranken
Dranken kies je ter plaatse en worden apart afgerekend.
đź’¶ Prijs
€35 per persoon voor het eten.
Ideaal om te delen met vrienden en familie. Ribs, vuur en gezelligheid op z’n best.
reserveer jouw plaats




