Wil je graag een magisch event organiseren?

Alles kan

Spanning, emotie & onvoorwaardelijke liefde. De ingrediënten om een onvergetelijke dag te creëren. Ons team smijt zich 200% om deze dag perfect te laten verlopen. Een dag waar jullie en de gasten nog decennia lang over napraten en terugblikken.

Wil jij ook graag een onvergetelijk moment plannen? Neem contact met ons gedreven team eventplanners. Stuur een pb of een mailtje naar onvergetelijkemomenten@t-rest.be. Je kan ook heel eenvoudig hieronder via onze offerte tool een 1 op 1 gesprek aanvragen.

Ellen en Jolien kijken er naar uit jou te ontvangen voor een rondleiding in Kasteel ter Rijst. Ze werken met jullie een draaiboek uit en stoppen pas met aanpassen als het 100% jullie ding is.
Begin maar al te dromen.


Vraag een offerte en een 1 op 1 gesprek aan
22 Juli

Ibiza party.

Culinary food. Great beats.

De editie in zomer 2022 was een gigantisch succes. Nu ligt onze volgende editie vast!
Boek vanaf 12u 5 mei jouw tickets. We gaan voor een onvergetelijke nacht! Een gigantisch feest, met heel wat summervibes en een lading aan positieve energie.

Prijs

Ticket
€127.00 pp

Animatie
Dj: internationaal Dj Sisi Carini //Fuerteventura, Tenerife, Duitsland, Italië,...
Saxofonist: CatoInMotion
Beleving: Hot tub en barrel sauna van Hot And Steamy Wheels
Extra animatie: Nog enkele muzikale en totaal onverwachte verrassingen

Ticket is inclusief toegang party, hapjes, uitgebreid culinair menu, animatie, exclusieve locatie.
Ticket is exclusief dranken.


Koop vanaf 5 mei, 12u hier jouw tickets
31/12/2023 18u

New Year's eve

@the castle

We gaan voor een onvergetelijke nacht! Een gigantisch feest om 2023 af te sluiten en 2024 in te zetten met een lading aan positieve energie.
Een uitgebreid gastronomisch menu + een groot dansfeest en animatie. We nemen uitgebreid de tijd om een magisch diner te verzorgen.
Alle details over het menu, avondverloop en de exacte tarieven zullen in september bevestigd worden. In afwachting kan je je registreren voor de wachtlijst en krijg je zo als eerste de kans om een ticket te bemachtigen.

Zet je op de wachtlijst